Vilmorin-Mikado, 2.Uluslararası Havuç ve Maydanozgiller Sempozyumu'nun platin sponsoru

19/09/2018

İkinci "Uluslararası Havuç ve Diğer Maydanozgiller Sempozyumu" 19-22 Eylül 2018 tarihleri arasında Krakow'da (Polonya) gerçekleşecek. 2014 yılında Angers'de (Fransa) düzenlenen ilk sempozyumun olağanüstü başarısının ardından, “küresel havuç uzmanınız” Vilmorin-Mikado, platin sponsorluğunu yenilemekten onur duyar.

Havuç üretim zincirinin tümü için güçlü bir ortak olan Vilmorin-Mikado (dünya genelinde faaliyet gösteren Fransız-Japon tohum firması), etkinliğin başarısı için havuç zincirindeki tüm oyuncuları bir araya getirmeye katkıda bulunuyor. Etkinlik tüm havuç uzmanlarının teknik danışmanlar, patoloji uzmanları, yetiştiriciler, işleyiciler ve pazarlamacılarla bilgi alışverişinde bulunmaları ve deneyimlerini paylaşmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor… 

 

Vilmorin-Mikado'nun en iyi uzmanları Sempozyumda yer alıyor

havuc sempozyumuVilmorin-Mikado aynı zamanda ürün portföyünü ve farklı uzmanlık alanlarını da tanıtıyor: kalite kontrol, tohum teknolojileri, araştırma ve ‘Havuçlu Yemek Şovu’ eşliğinde havucun tadı hakkındaki konulara değiniyor. Sempozyumun son gününde, Vilmorin-Mikado uzmanları Tohum Teknolojisi, Kalite kontrol ve Araştırma konularında uzmanlıklarını ve liderliklerini sunacaklar.

Program süresince, üç önemli Vilmorin-Mikado uzmanı ile çeşitli konularda oturumlar düzenlenecek: Michaela Bertaud (tohum fizyoloğu), Taro Takagi (havuç yetiştiricisi) ve Laure Barrot (kıdemli havuç yetiştiricisi).

 

Daha fazla bilgi için: http://carrot-symposium2018.pl/gb/program.html

 

Vilmorin-Mikado ve Hazera Polonya: Havuç konusunda başarılı bir işbirliği!

havuc suyuKardeş şirketi Hazera Polonya ile arasındaki yakın ilişki sayesinde, Vilmorin-Mikado artık Speedo, Octavo veya Melodio gibi başarılı çeşitleri sunduğu piyasada önemli bir oyuncu. Geniş bir ürün yelpazesi sunan şirket bugün üreticilerin tüm beklentilerine cevap veriyor.

Uluslararası Havuç ve Diğer Maydanozgiller Sempozyumu için hem Hazera Polonya hem de Vilmorin-Mikado ekipleri bilgilerini paylaşacak, güvenilirliklerini ve çalışma ortağı olarak güçlerini gösterecekler.

 

 

 

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve organizatörlerle iletişime geçmek için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:

http://carrot-symposium2018.pl/gb

Diğer haberler