VILMORIN-MKS'nin yeni adı VILMORIN-MIKADO

14/09/2017

vilmorin mikado logoVilmorin SA ve Mikado Kyowa Seed Co. Ltd'nin birleşmesinden bir yıl sonra, Limagrain'in Fransız-Japon iş birimi, adını VILMORIN-MIKADO olarak değiştirdi. Kökleri somutlaştıran ve şirket değerlerini daha iyi taşıyan bir isimle yoluna devam ediyor.

 

« Birleşmeden bir yıl sonra, yeni iş birimi her iki kuruluşun da özgün özelliklerini miras almıştır. Bu nedenle, bir ailede olduğu gibi, adımız da hem ortak değerlerimizi hem de kendi özelliklerini yansıtmalıdır.» diye açıklamada bulunan VILMORIN-MIKADO CEO'su Rodolphe Millet, sözlerine şu şekilde devam etti... « Fransız ve Japon kökerimiz bizi daha güçlü bir hale getiriyor ve esas kimliğimizi oluşturuyor. Bu nedenle şirketimiz için bu yeni adı seçtik.»

 

Şirketin yeni adı dünyanın önde gelen iki tohum şirketini bir araya getiriyor:

  • VILMORIN: Yaklaşık 3 yüzyıldır tohum pazarında yer alan ve son on yıl içinde küresel bir oyuncu haline gelen Fransız tohum şirketi.
  • MIKADO: Asya kıtası ve dünyada ilk kurulmuş şirketlerden biri olan Japonya'nın en eski tohum şirketi.

 

VILMORIN-MIKADO, 5 kıtanın pazarlarına ulaşan, 12 ülkede ofisleri ve iki güçlü markası ile küresel bir şirkettir.

VILMORIN-MIKADO, sebze sektöründeki tüm profesyonellere geniş, özgün ve orijinal bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

VILMORIN-MIKADO ekibi, müşteri hizmetleri ve sebze pazarına duydukları tutku konusunda güçlü bir adanmışlık taşıyor. Gücünü barındırdığı çeşitlilik ve girişimcilik ruhundan alan firma, cesaret, yakınlık ve mükemmellik değerlerine sahip çıkıyor.

 

Diğer haberler

havuç

Vilmorin-Mikado, 3. Uluslararası Havuç Sempozyumu'nda kapsamlı ve dinamik yelpazesini sergileyecek!

Havuçta öncü ve dünya lideri olan Vilmorin-Mikado, 2-5 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında İngiltere'nin York şehrinde düzenlenecek 3. Uluslararası Havuç…

Yeni marul çeşitlerimiz İzmir’de profesyoneller ile buluştu...

  11 Mayıs Çarşamba günü İzmir'in Bayındır ilçesine bağlı Tokatbaşı mahallesinde Osman Köpüklü’ye ait marul üretim tarlasının içerisindeki 3500 m2’…